Barion Pixel
yodeyma új kollekció

Yodeyma új kollekciója megérkezett hozzánk Esztergomba

Yodeyma új kollekciója megérkezett Esztergomba!

Yodeyma, a jól ismert parfümmárka, idén három új illattal bővíti termékkínálatát: Linet, Oude és Blue Sand. Ezek a parfümök egyedülálló illatkompozíciókkal és stílusos kiszerelésekkel hódítanak.

yodeyma új kollekciója Esztergomban

Yodeyma Linet

A Linet egy friss, virágos illat, amely a modern nők dinamizmusát és eleganciáját hivatott kifejezni. A fő illatjegyek között megtaláljuk a fehér jázmin, rózsa és bergamot aromáit, amelyek tökéletes egyensúlyban állnak egymással, így teremtve egy könnyed, mégis maradandó élményt. A Linet tökéletes választás mindennapi használatra, legyen szó munkahelyi vagy társasági összejövetelről.

Yodeyma Oude

Az Oude egy merészebb, keleties hangulatú illat, amely a fűszeres és fás jegyeket ötvözi. Az illat fő komponensei között szerepel az agarfa, a bőr és a szantálfa, melyek egyaránt tükrözik a titokzatosságot és a mélységet. Ez az illat ideális az esti órákra, különleges alkalmakra, amikor a hangsúly a karakteres és megjegyezhető jelenléten van.

Yodeyma Blue Sand

Végül a Blue Sand, amely egy frissítő, tengeri hangulatú illatélményt nyújt. Ennek az illatnak a középpontjában a tengeri só, a citrom és a frézia állnak, amelyek egyedülálló frissességet és könnyedséget sugároznak. A Blue Sand tökéletes választás a nyári hónapokra, vagy akkor, amikor egy kis nyári szellőre vágyunk a mindennapokban.

Minden új Yodeyma illat jellegzetes és egyedi, tökéletesen kifejezve viselőjének személyiségét és stílusát. Az új termékek nem csak a minőségben, de a megjelenésben is kiemelkednek, így tökéletes ajándékötletet jelenthetnek bárki számára.

Megvásárolható a Yodeyma új kollekciójának mindegyik terméke a webáruházunkban, illetve Esztergomban a Bánomi lakótelep 3-as csomagponton.

Webáruházunk: https://kbox.hu/uzlet/

Facebook oldalunk: KBOX

Instagram oldalunk: KBOX.hu

Yodeyma parfüm kollekció 2022-2023
Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézettek
Bezár
Bezár
Kategóriák