Barion Pixel
yodeyma parfüm lista

Yodeyma parfüm lista

Különleges és hosszan tartó parfüm utánzatok

Az évek során nagyon sok parfüm gyártóval, megismerkedik az ember. Ezeknek többsége sajnos tartósnak nem mondható, így hiába vásároljuk meg leghíresebb márkák utánzatait, ha azoknak a hatását akár 1-2 óra múlva sem érezzük már.

A Yodeymával már jópár éve megismerkedtünk, de azért néha jött egy belső hang, hogy  próbáljuk ki azt is, hátha az jobb vagy tartósabb. És utána mindig jött a csalódás.

A 2023-as évben eldöntöttük, hogy akkor nincs más tovább, segítünk az embereknek is a beszerzésben, elkezdjük a termékeket forgalmazni. 

Yodeyma parfümök kiváló minőségű parfümök, amiket a leghíresebb márkák inspiráltak, mindezt 15 ml, 50 ml és 100 ml-es kiszerelésben tették elérhetővé.

Ezek a parfümök nem hamisítványok, hanem kiváló minőségű 30%-os EDP parfümök, ezáltal illatuk nagyon intenzív és hosszan tartó. 

A nagyon jó és tartós összetevők miatt az illata 10-14 órán keresztül is érezhető.

A termékek megvásárolhatóak a webáruházunkban, az alábbi gombra kattintva.

Yodeyma parfüm lista férfi és női parfümökről

Női illatok listája

Yodeyma lista női parfümökből 1. rész
Yodeyma lista női parfümökből 2. rész

Férfi illatok listája

Yodeyma lista férfi parfümökből 1. rész
Yodeyma lista férfi parfümökből 2. rész

Yodeyma parfüm lista csak neked! Ugye te sem szeretnél tízezreket vagy százezreket költeni a parfümödre? Te is valami alternatív megoldásban gondolkozol?

Szuper, ajánljuk figyelmedbe a Yodeyma termékeit! Ezek a termékek nagyon jó minőségű és nagyobb mennyiségű parfümolajat tartalmaznak, mint társaik. Ezért is tudnak annyira tartósak lenni a termékek.

Próbáld ki te is, garantáltan nem fogsz csalódni!

Nálunk mindig megtalálod az aktuális Yodeyma listát, amik tartalmazzák a hasonló jellegű megfelelőit is. Válogass kedvedre és próbáld ki mindig azt, amelyik számodra kedvesebb! 😉

Megfelelők listája

Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézettek
Bezár
Bezár
Kategóriák