Barion Pixel
kbox packeta csomagpont az utcáról esztergom, bánomi lakótelep 3.

Hivatalosan már Packeta csomagpont is lettünk

2023 február 17-től már hivatalosan Packeta csomagpont / átvevőhely is lettünk.

Innentől kezdve a csomagodat kérheted Packetán keresztül is hozzánk. Természetesen nem csak átvenni, hanem feladni is lehet a csomagokat. Mindez nem tart 1 percnél tovább.

Rendeld ide és gyere és próbáld ki mennyi ideig tart a csomagfelvétel!

Ráadásként a csomagpontunk előtt akármikor díjmentesen megállhatsz autóval!

packeta csomagpont esztergom kbox

CSOMAGFELADÁS​

Csomagold be otthon a terméket, amit el szeretnél küldeni, majd rendeld meg a Packeta alkalmazásban a csomagfeladást.

2 fajta csomagküldési módot tudsz választani, a standard és a túlméretes csomagot.

A standard csomag mérete maximum 50 cm x 40 cm x 30 cm és maximálisan 5 kg tömegű lehet. Az oldalak hosszának összege maximum 120 cm lehet, de a leghosszabb oldal nem haladhatja meg az 50 cm hosszúságot.

A túlméretes csomag mérete maximum 60 cm x 50 cm x 40 cm és maximálisan 10 kg tömegű lehet. Az oldalak hosszának összege maximum 150 cm lehet, de a leghosszabb oldal nem haladhatja meg a 120 cm hosszúságot.

A packeta csomagpont nem vállal ezektől a méretektől hosszúságban eltérő és tömegben több súlyú csomagok küldési lehetőségét.

Ezek után kitöltöd a címzettet, majd kiválasztod, hogy kézbesítés átvevőhelyre és megkeresed és kiválasztod a KBOX csomagpontot, majd rákattintasz a folytatás gombra. Amennyiben szeretnél még valamilyen kiegészítő szolgáltatást igénybe venni, akkor itt tudod kiválasztani.

Ha nem választasz kiegészítő szolgáltatást, akkor csak kattints az elfogadás és folytatás gombra. Ezután megjelenik a csomag áttekintése, ahol alul a fizetési mód kiválasztása után ki tudod fizetni a csomagfeladást.

Ezek után a feladandó csomag megjelenik az alkalmazásban, aminél egy jelszó található. Ezt a jelszót kell majd a csomag leadáskor bediktálni nekünk és ezzel be is vesszük a csomagot.

Ezután nincs más dolgot, minthogy elhozd hozzánk a csomagot feladásra.

CSOMAGÁTVÉTEL​

Miután csomagot rendeltél a Packeta csomagpont KBOX csomagpontjára valamelyik webáruházból, oldalról vagy valakitől, ezután ez a cég vagy személy feladja a csomagját és az esetek 80%-ában ezek 1-2 munkanap alatt megérkeznek hozzánk.

Amikor megérkezik a csomag hozzánk, gyorsan bevételezzük és azonnal megy neked egy értesítés e-mail és sms formájában is, hogy a csomag átvehető státuszba került. Általában a futár munkanapokon 11:00 – 12:00 között szokott érkezni, de ez néha lehet kicsit később is. Ez a futártól és legtöbbször a forgalomtól függ.

Szóval amint bevételeztük a csomagot, már meg is kaptad az értesítést, ezek után a nyitvatartási időnkben jöhetsz is azt átvenni.

Amikor bejössz hozzánk, mindig megkérdezzük, hogy kinek a nevére érkezett a csomag, ugyanis lehetséges, hogy éppen a te csomagodat más fogja átvenni.

A csomagokat gyorsan megtaláljuk, mert rendesen és láthatóan elő vannak készítve átadáshoz.

Így miután megtaláltuk a csomagot, elkérjük tőled a jelszót vagy kódot, amit a csomagátvételhez kaptál.

Ezek után a rendszer jelzi nekünk, hogy kell-e fizetned a csomagért vagy sem. Amennyiben kell fizetned, természetesen a fizetés után kiadjuk a csomagodat. Amennyiben nem kell fizetned, rögtön adjuk is ki a csomagot.

Sokan nem szeretik a Packeta csomagpont Z-boxait, mert ezek nem rendelkeznek kijelzővel, telefon szükséges az átvételhez és sajnos néha még el is romlanak… Ezért vásárláskor édemes a Packeta csomagpont KBOX csomagpontját választani Esztergom és a környékbeliek estében.

Nálunk garantáltan a Packeta csomagpont rendszerének minden kényelmes szolgáltatását élvezni tudod és nem fogsz csalódni!

KBOX CSOMAGPONT MEGKÖZELÍTÉSE​

Helyi busszal is könnyen megközelíthetőek vagyunk:

A 2-es járattal kell jönni (ami a Vasútállomás és a Bánomi lakótelep között mozog) egészen a Kőrösi László utcai iskolák megállóhoz. Ezután csak a parkon át kell sétálni és az első lakótelep alsó tömbjében vagyunk megtalálhatóak.

packeta csomagpont megközelítése busszal

Autóval is nagyon könnyen megközelíthetőek vagyunk:

Címünk: 2500 Esztergom, Bánomi lakótelep 3. (Navigáláshoz kattints a címre)

kbox csomagpont az utcáról esztergom, bánomi lakótelep 3.

FELADÁSI ÉS ÁTVÉTELI IDŐPONTOK​

FIGYELEM! Csak munkanapokon lehet a csomagokat átvenni! Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a csomagodat át fogod tudni venni időben, kérünk, hogy a Packeta csomagpont adatbázisában ide kattintva ellenőrizd a nyitvatartásunkat!

Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 16:00 között

Csütörtökön: 8:00 – 19:00 között

Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Csomagfeladás egyszerűen 5 lépésből
Esztergom GLS csomagpont átvételi idők
Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézettek
Bezár
Bezár
Kategóriák