Barion Pixel

Klubtagság - csatlakozz klubunkhoz

Klubtagnak lenni a legjobb

Vásárlásaiddal pontokat gyújthetsz, amit el is költhetsz, de minél több pontot érsz el, annál kedvezőbb áron vásárolhatsz!

KBOX Klubtagság

2023. november 1-jétől elindítottuk klubtagságunkat, ami keretében a regisztrált ügyfeleink pontokat gyűjthetnek. Ezt azzal megcsavartuk, hogy nem csak pontokat lehet gyújteni, hanem bizonyos pontok elérése után szintet is léphetnek. A különböző szinten különböző folyamatos kedvezményt biztosítunk. Lássuk, hogyan is lehet pontokat gyújteni.

Regisztrációval

Ez egy egyértelmű dolog, hiszen amennyiben nem vagy nálunk a rendszerbe regisztrálva, hogyan is tudnád a pontokat gyújteni? 🙂 Egyszeri regisztrlálsért megajándékozunk 1000 ponttal.

Vásárlással

Ez mindenkinek teljesen egyértelmű, vásárlásonként minden elköltött 1000 Ft után jóváírunk 50 pontot. Ráadásul az első vásárlásnál megajándékozunk 300 ponttal.

További vásárlással

Az első vásárláshoz adunk 300 pontot, de gondoltuk, hogy azért kicsit jobban díjazzuk a hűségedet, így további vásárlásonként 100 ponttal jutalmazunk! Minél többször vásárolsz, mi minden vásárlásod mellé adunk még 100 pontot ajándékba!

Születésnapodon

A rendszerben a profilod alatt lehetőséged van kitölteni a születésnapodat. Ezt nem kötelező, de mi a kitöltésért cserébe 1000 ponttal ajándékozunk meg téged!

Termék értékelésnél

Miután vásároltál nálunk egy terméket és úgy gondolod, hogy érdemes a terméket értékelned vagy a mi teljesítményünket, úgy azt is díjazzuk, megpedig pontok forámjában. Ezt 2000 ponttal díjazzuk!

További értékelésnél

Egy terméket csak egyszer értékelhetsz, na de mi van akkor, ha te több terméket vásárolsz vagy több terméket használsz? Megcsavartuk ezt is egy kicsit és úgy gondoljuk, hogy ez is díjazandó, mégpedig minden további értékelésért további 500 ponttal díjazzuk az értékeléseidet.

Napi belépéssel

Sokszor van úgy, hogy valami miatt visszamegyünk nap, mint nap ugyanarra a weboldalra, webáruházba. Miért, ne lehetne ezt is díjazni? Nálunk ez is lehetséges! Minden nap, amikor a kbox.hu webáruházban bejelentkezel a fiókodba, napi 30 pontot fogunk a pontegyenlegeden jóváírni!

Megosztásnál

A kbox.hu webáruháznál a profilodba bejelentkezve láthatod a Klub pontjaidnál az összegyújtött jutalmakat, eredményeket. Itt lehetőséged van pár közösségi médiában megosztani oldalunkat. Ezt minden egyes megosztásnál 200 ponttal jutalmazzuk.

Ajánlással

Ajánld a termékeinket ismerőseid számára és a vásárlása után neked jutalmul 2000 pontot írunk jóvá a pontegyenlegeden. Az ajánlói linkedet megtalálod a profilodban a Klub POntjaim menüben.

szintjeink

Klubtagsági szintek

1-es szint

Az első szintről indulsz, itt pontokat tudsz gyűjteni és beválthatod ezeket a termékek áraiba. Azonban a gyűjtött pontok maximum 50%-át válthatod be egy-egy vásárlás alkalmával.

2-es szint

Miután elértél 5000 pontot, úgy automatikusan a 2-es szintre lépsz. Ezen a szinten minden termékből 5% kedvezményt kapsz. A pontok nem vesznek el, továbbra is levásárolhatóak, de a gyűjtött pontok 40 %-át válthatod be vásárlásaiddal.

3-as szint

Miután elértél 10000 pontot, úgy automatikusan a 3-as szintre lépsz. Ezen a szinten minden termékből 8% kedvezményt kapsz. A pontok nem vesznek el, továbbra is levásárolhatóak, de a gyűjtött pontok 40 %-át tudod levásárolni egy vásárlás alkalmával.

4-es szint

Miután elértél 15000 pontot, úgy automatikusan a 4-as szintre lépsz. Ezen a szinten minden termékből 10% kedvezményt kapsz. A pontok nem vesznek el, továbbra is levásárolhatóak, de a gyűjtött pontok 30 %-át vásárolhatod le egy-egy vásárlás almalmával.

KLUBTAGSÁGI

PONTGYŰJTÉS

*1 pont 1 forintnak felel meg, amit a következő vásárlás alkalmával levásárolhatsz vagy különböző termékekre is beválthatod!

Maradt még kérdésed?

Gyakran Ismételt Kérdések

  1. Regisztációval (1000 pont)
  2. Vásárlással (100 pont)
  3. Születésnapod alkalmával (1000 pont)
  4. Termékértékelésekkel (2000 pont + 500 pont)
  5. Napi bejelentkezéssel az oldalra (30 pont)
  6. Megosztásnál (200 pont)
  7. Ajánlással (2000 pont)

Minden elköltött 1000 forint után kapsz 50 pontot. 

(PÉLDA: Amennyiben elköltesz egy vásárlásod alkalmával 20.000.- forintot, úgy 1000 pontban részesülsz.)

1 pont 1 forintnak felel meg.

Összesen 4 szintet különboztetünk meg. A gyűjtött pontok alapján van lehetőséged különbőző szintekre lépni. A különböző szinteken különböző kedvezményekekben részesülhetsz!

Természetesen igen, hiszen a pontok a saját fiókodban gyűlnek. Amennyiben vendégként vásárolsz, úgy pontokat nem tud a rendszer hozzáadni a fiókodhoz.

Az oldalra nem kötelező regisztrálni, de amennyiben szeretnél pontokat gyújteni és ezeket felhasználni akkor mindenképpen érdemes!

Gyakorlatilag 1-2 vásárlással már el tudod érni a 2-es szintet, ahol már folyamatos 5% kedvezményben részesülsz minden vásárlásoddal…

Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézettek
Bezár
Bezár
Kategóriák