Barion Pixel
esztergomi bazilika

Elindult egy új csomagpont Esztergomban

Újabb csomagpont Esztergomban a 2023-as évben. Eddig a városban csak pár csomagpont működött, de 2023 Február 1-jén egy újabb helységgel bővült az átvevőhelyek száma, méghozzá a sokak által ismert és közkedvelt Bánomi lakótelepen.

Csomagpont Esztergomban

KBOX csomagpont Esztergom

A Bánomi lakótelep 3-as szám alatt is átvehetőek a webáruházakban rendelt termékek, amelyek felajánlják a csomagpontra szállíthatóságot. A helység sok csomag megőrzésére és tárolására biztosít lehetőséget.

A helyszín jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Parkolni ingyenesen lehet a pont előtt vagy a szemben lévő parkolóban.

Átvételi idő: hétköznap 8:00 – 16:00 között lehetséges. Egyenlőre hétvégén zárva van.

Az utánvétes átvételért fizetni készpénzben és bankkártyával is lehetséges.

GLS csomagpont

A GLS futárszolgálat esztergomi csomagpontjai tovább bővültek, így a városban már 5 helyen átvehetőek a GLS futárszolgálattal és a csomag.hu valamint ecsomag.hu csomagküldő oldalon feladott csomagok.

A csomagokat 5 munkanapig őrizzük, ez alatt van lehetőség átvenni, amennyiben ez nem történik meg, a csomagot a 6. munkanapon a futár visszaszállítja a feladó részére.

A GLS nem csak csomagátvételt, hanem csomagfeladást is biztosít ügyfelei részére. Lehetőség van maximum 40 kg-os csomagok feladására. A feladási díj csomagonként változik, amiről ezen az oldalon lehet tájékozódni.

Packeta csomagpont

2023 Február 17-től már hivatalosan Packeta csomagfeladó és átvevő hely lettünk.

A sokak által közkedvelt szolgáltatóval, a Packeta Magyarországgal is sikerült csomagpontként együttműködést kötnünk.

A csomagokat 7 munkanapig őrizzük, ami a mobilalkalmazásból meghosszabbítható, amennyiben ez nem történik meg, a csomagot a futár a 8. napon visszaszállítja a feladásra került pontra.

A csomagok maximum súlya 10 kg lehet.

A csomagokat a Packeta mobilalkalmazásából (Google Play és App Store-ból letölthetőek) lehetséges feladni és az átvételt kezelni. Bővebben a Packeta szolgáltatásairól ezen az oldalon lehet tájékozód

A csomagátvétel sosem volt még ilyen egyszerű 2 lépésben
Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézettek
Bezár
Bezár
Kategóriák