csomagfogadás esztergomban

Csomagfogadás Esztergomban

2024 október 1-jétől már mindenhonnan lehet csomagokat rendelni az esztergomi KBOX csomagpontra!

Mivel nagyon sokan kértétek és kerestétek már ezt a szolgáltatást, most már elérhetővé tettük ezt számotokra. Úgy döntöttünk, hogy akkor innentől kezdve ne csak GLS, Packeta és Pick Pack Pontos csomagokat lehessen ide rendelni, hanem bármilyen futárszolgálattal érkezőt is.

Erre egy egyszerű díjazást találtunk ki, 1 hétig 1 csomagot 400 forintért tárolunk, 2 hétig 1 csomagot 800 forintért tárolunk.

Természetesen lehetőség van utánvétes csomag rendelésére is, ennek díja 1 hétre 500 forint csomagonként, 2 hétre pedig 1000 forint csomagonként. Az utánvét összegét pedig előre átutaljátok az általunk megadott bankszámlára, hogy amikor a futár megérkezik, egyből ki is tudjuk fizetni.

Amennyiben nem szeretnétek utalni, arra is van lehetőség, hogy készpénzben behozod az utánvét értékét hozzánk. Mi előre senkinek semmit nem fizetünk ki, tehát aki nem hozza be vagy nem utalja el az utánvét értékét, úgy a csomagot nem áll módunkban átvenni! Ez egy nagyon fontos szabály!

A csomagokat maximum 2 hétig őrizzük, amennyiben addig nem jössz a csomagodért, a 15. napon megsemmisítjük! Ez a legfontosabb szabály, amit kérünk mindenkinek, hogy tartson be!

Csomagfogadás Esztergomban

A csomagfogadást ezen a linken kell előre jelezni:

https://kbox.hu/csomagfogadas

A következő futárszolgálatokkal lehet ide csomagokat rendelni a szolgáltatás keretében:

GLS házhoz, DPD házhoz, MPL házhoz, Express One házhoz, Sameday házhoz, Fáma futár, TNT, UPS, DHL, FEDEX és még sok más alternatív futárszolgálattal is lehet a csomagpontra rendelni csomagot.

A legfontosabb dolog, hogy a csomagfogadás esztergomban szolgáltatás szállítási címének a mi csomagpontunk címét kell megadni.

DPD Esztergom: Újabb szolgáltatásunk a DPD futárszolgálattal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézettek
Bezár
Bezár
Kategóriák